Torstain ja perjantain aikana kirvesmies teki räystäät valmiiksi, viimeisteli oviaukkojen reunat, teki sisäkaton ja siihen luukun sekä valmisti säleiköt seinään. Itse vähän maalailin ja siistin pihapiiriä. Nyt voi todeta, että hyvä siitä tuli. Kirvesmies teki hommia kymmenen päivää ja sai näin työnsä loppuun.

Jäljellä on vielä maalailua, rännien ja vesikourujen asennukset sekä lumiesteen laittaminen. Ja tietenkin sähköjen vetäminen katokseen. Rännit, vesikourut ja lumiesteen tulee asentamaan sen alan ammattilainen ja sähköt tietenkin sähkömies. Kunhan nämä asiat saadaan päätökseen on aika käyttöönotto- ja lopputarkastukselle.

Hankintoja loppuviikon aikana tuli maksettavaksi ainoastaan laskujen muodossa, kun tuli lasku naulapyssyn nauloista, joilla kiinnitettiin mm. ulkoverhoilupaneelit; lisäksi posti toi laskun viimeisistä puutavaroista. Näiden kahden laskun yhteissumma oli 240,39 euroa. Näiden laskujen jälkeen koko autokatosprojektin yhteissummaksi kertyi 4808,31 euroa.

Saa nähdä mikä tulee valmiin katoksen hinnaksi, kun vielä on tulematta laskut kirvesmiehen palkasta, ränneistä/vesikouruista/lumiesteestä, sähköjen vedosta ja vastaavan mestarin lopputöistä.

Tässä muutamia yleiskuvia autokatoksesta sekä pari kuvaa muutamasta yksityiskohdasta (vintin luukku, säleikkö sisältä ja ulkoa päin sekä nurkkapilarin alakoristeet). Laitan seuraavan artikkelin tähän blogiin sitten kun työt edistyvät. En ole vielä ehtinyt sopimaan ränni- ja sähkömiesten kanssa aikatauluista, joten tässä voi vierähtää muutama tovi ennen seuraavaa päivitystä.

IMG_0801.jpg

IMG_0808.jpg

IMG_0803.jpg

IMG_0805.jpg

IMG_0807.jpg

IMG_0804.jpg

IMG_0806.jpg