Autokatos valmistui muutama viikko sitten lopullisesti. Oikeastaan se on ollut käytössä jo monta kuukautta, siitä lähtien kun lopputarkastus tehtiin loppukesästä. Viimeinen asia saatiin kuitenkin vasta nyt tehtyä, kun sähköfirma kävi vetämässä sähköt. Heillä oli ollut kiireinen syksy isompien urakoiden johdosta, josta syystä meidän pikku homma lykkääntyi tänne loppusyksyyn. Olin kaivanut maakaapelin talolta katokselle jo loppukesällä, ja nyt sähkömies sitten yhdisti sähköjohdot ja teki asennukset katokseen. Kaikki tarvikkeet tulivat sähköfirmalta ja se olikin vaivaton valinta. Katokseen asennettiin 2 kpl kahden pistorasian virtapistokeita ja yksi 100 ledin liiketunnistimella varustettu kattovalo. Johdotukset vedettiin siististi "vintin" kautta. Lopputulos on onnistunut ja katoksesta tuli todella valoisa pienellä virrankulutuksella.

Viime päivityksen jälkeen olemme myös saaneet kaikki loputkin laskut ränneistä ja lumiesteestä sekä pääsuunnittelijan/vastaavan työnjohtajan lopputoimista. Sähkötöiden, sähkötarvikkeiden, pääsuunnittelijan/vastaavan työnjohtajan ja rännien sekä lumiesteiden yhteiskustannus oli yhteensä 1269,30 euroa.

Nyt lopuksi voi siis todeta, että koko autokatosprojektin loppukustannukseksi muodostui 8385,76 euroa. Tässä summassa on mukana jokainen naula ja lauta sekä kaikki työkustannukset ja viranomaismaksut/vakuutukset.

Lopetan tämän blogin päivittämisen tähän. Kiitos kaikille, jotka ovat käyneet lukemassa tätä ja hyvää joulun odotusta!